Tentang Kami

1

Xinxin Grup diadegkeun dina 2003, grup ieu lokasina di Tianshan Town Industrial Park, Northern Suburb of Yangzhou Kota, Propinsi Jiangsu, éta nyertakeun wewengkon 500 acres, staf aya leuwih ti 800 urang, pausahaan diadegkeun di awal. tina franchise hot dip galvanizing bisnis, sanggeus leuwih ti 10 taun ngembangkeun sarta pertumbuhan ayeuna Cina galvanized unit déwan asosiasi. Ieu utamana kalibet dina hot-dip galvanizing processing jeung produksi rupa husus ngawangun komponén baja kayaning munara kakuatan, pipa. munara, plat grid baja, Parancah, tiang lampu, tanda kutub, pigura parabot kakuatan, asesoris beusi, pigura grid, fittings pipe kapal, jsb Dina 2016, Wooten Parancah Co., Ltd. diadegkeun ku Grup, nu utamana aktipitas dina produksi jeung jualan parancah tipe clap.Kapasitas produksi rata-rata poéan nyaéta 1000 ton, gawé bareng sareng seueur usaha leasing sareng konstruksi ageung di demostik sareng luar negeri.

Pausahaan ieu dirojong ku tim kuat departemén desain & téhnologi dina muatan tina Parancah desain anyar jeung produk formwork dina kustomisasi nurutkeun aplikasi proyék béda.

Kaunggulan parusahaan

1. Kustomisasi - Pikeun desain custom cocog kana sarat unik, urang boga prosés streamlined anu bakal mastikeun unggal customer meunang persis sistem maranéhna butuh.

2. Kawijakan Kualitas

Kami nampi Sertipikat Sistem Kualitas ISO 9001 sareng barang-barang biasa sadayana lulus tes ketat ngaliwatan GB12142-2007, sareng lulus Inok Inisiatif Kepatuhan Sosial Usaha ku SGS Auditing Company.Sababaraha produk anu diékspor diproduksi sareng diuji dumasar kana standar internasional sapertos standar AS / NZS Australia sareng Selandia Baru, standar EN Éropa, standar ANSI Amérika kalayan sertifikasi anu dikaluarkeun ku SGS / TUV jsb.

3. industri sampurna.Wooten Scoffold teu ngan boga Parancah, tapi ogé boga hot dip galvanizing, jadi kualitas nu bisa hadé dikawasa.