WARTA

Pangaweruh

  • Kodeu pikeun pamakéan Parancah

    Kodeu pikeun pamakéan Parancah

    Asesoris Parancah mangrupikeun bagian anu penting pisan dina ngagunakeun parancah.Parancah dibentuk ku splicing nurutkeun scaffolds.Aya sarat téknis tangtu pikeun pamakéan asesoris Parancah, utamana pikeun mastikeun kasalametan tanaga konstruksi dina prosés pamakéan.(1) Parancah...
    Maca deui
  • Kumaha carana milih parancah?

    Kumaha carana milih parancah?

    Salaku alat dipikabutuh pikeun konstruksi, kumaha urang kudu milih Parancah?Hayu urang tingali.1. Nengetan naha asesoris lengkep Parancah diwangun ngawengku wewengkon badag, ku kituna biasana dijual dina bentuk asesoris unpacked na rangkep.Kurangna sagala jinis akséso...
    Maca deui
  • Klasifikasi Parancah

    Klasifikasi Parancah

    Parancah anu urang wawuh nyaéta jinis Parancah, anu dirancang pikeun nyayogikeun genah pikeun pagawé konstruksi dina témbok luar, hiasan interior sareng daérah luhur.Hal ieu loba dipaké dina konstruksi, iklan, rékayasa kota, transportasi, jalan jeung sasak, mini ...
    Maca deui
  • Kumaha carana ningkatkeun kualitas Parancah ngaitkeun?

    Ngembangkeun sarta Desain Parancah Tipe Buckle Sateuacan insinyur ngembang, perlu pikeun ngalakukeun panalungtikan pinuh dina Parancah buckled, ngalakukeun pakasaban alus dina sarat detil rupa Parancah buckled, sarta ngalakukeun pakasaban alus dina desain Parancah buckled. , nu teu bisa...
    Maca deui
  • Produsén Parancah ngabejaan Anjeun bédana antara Parancah jeung bracket a

    Parancah umumna nujul kana platform konstruksi, Yuan Tuo Sistim Parancah disc mangrupakeun bracket alus, ogé bisa dipaké salaku Parancah datar, pisan stabil.Parancah dipaké pikeun nanganan angkutan vertikal sarta horizontal.Rojongan, dukungan dianggo pikeun ngadukung rak bantalan, sadayana samentawis ...
    Maca deui
  • Naon Parancah?

    Naon Parancah?

    Parancah mangrupikeun fasilitas samentawis anu diperyogikeun dina pangwangunan gedong.Tembok Masonry, tuang beton, plastering témbok, hiasan sareng lukisan, pamasangan komponén struktural, sareng sajabana, anu kedah disetél caket Parancah, pikeun ngalaksanakeun operasi konstruksi di dinya, st ...
    Maca deui
  • Kumaha manjangkeun umur jasa parancah

    Kumaha manjangkeun umur jasa parancah

    Salaku urang terang, pamakéan Parancah nyaéta jumlah tetep taun, sacara téoritis diomongkeun, sapuluh taun, tapi mindeng alatan pangropéa teu di tempat, deformasi, maké jeung kaayaan sejen, hirup jasa ieu greatly disingget.Aya ogé panyimpen anu teu leres, nyababkeun leungitna bagian tina waktos ...
    Maca deui
  • Masalah kaamanan naon anu kedah diperhatoskeun nalika ngawangun Parancah?

    Kalayan ngembangkeun gancang jalan konstruksi Cina, beuki loba sasak, jalan, sarta viaducts keur repaired, sarta loba Parancah inevitably bakal dipaké.Salaku waktu merlukeun, aya beuki loba pabrik Parancah.Parancah bakal dianggo dina seueur p ...
    Maca deui
  • Peran utama Parancah

    Peran utama Parancah

    Ayeuna leumpang di jalan jeung ningali imah diwangun, anjeun tiasa ningali tipena béda Parancah.Produk sareng jinis Parancah ogé béda, sareng fungsina ogé béda.Salaku alat anu dipikabutuh pikeun konstruksi, parancah parantos ngajagi kasalametan pagawé.Janten, naon ...
    Maca deui
  • Precautions pikeun disassembly sarta assembly of Parancah disc

    Precautions pikeun disassembly sarta assembly of Parancah disc

    Parancah disc muterkeun hiji peran penting dina wangunan modern sabab gampang disassembly na, kaamanan struktural jeung stabilitas, sarta ayeuna dipaké dina proyék skala badag sarta sababaraha konstruksi sarta industri profésional.Malah lamun kasalametan alat konstruksi kacida luhurna, sababaraha det leutik ...
    Maca deui
  • Prospek ngembangkeun parancah disc

    Prospek ngembangkeun parancah disc

    Parancah disc-ngaitkeun mangpaat pikeun unit konstruksi pikeun ngaronjatkeun gambar sakabéh.Beungeut bagian Parancah disc-buckling geus panas-dip galvanized, sarta kelir sarta spésifikasi anu seragam, nu ogé bisa ningkatkeun gambar sakabéh unit konstruksi on Sit ...
    Maca deui
  • Aplikasi baja alscaffold dina kahirupan sapopoe

    Aplikasi baja alscaffold dina kahirupan sapopoe

    Parancah sadaya-baja téh basajan pikeun ngumpul, fléksibel dina perenah, gampang diangkut, hemat energi jeung ramah lingkungan, tinggi di kecerdasan, sarta low di inténsitas kuli operator;dibandingkeun sareng pabrik di industri anu sami ...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2