Produk

Produk

  • Nangtung

    Nangtung

    Bahan: Baja karbon

    Tempat Asal: Yangzhou

    Gawé Jangkungna:10m

    Panjang pipah:1,7m

    Spésifikasi:48

    rupa-rupa: Miringkeun Tangga Wide Frame

  • Tinggal rod

    Tinggal rod

    Yangzhou Wooten Scaffold Co., Ltd.as produsén Parancah profésional sarta éksportir di Cina pikeun 18 taun, kami geus husus dina manufaktur Parancah salila sababaraha taun, kayaning sistem konci ring, sistem pigura, pilar, pelat baja jeung asesoris Parancah.

  • Asesoris utama Parancah ringlocak

    Asesoris utama Parancah ringlocak

    Ringlock mangrupakeun sistem Parancah multi-tujuan kabuktian cocog pikeun sagala bentuk aksés jeung struktur rojongan dina industri konstruksi, pangropéa témbok exterior, konstruksi lepas pantai, viaducts, jsb.

  • Horizontal diagonal pananggeuy

    Horizontal diagonal pananggeuy

    Brace diagonal standar nyadiakeun komponén diperlukeun atawa rarancang jeung konstruksi struktur sistem stabil.

    Desain patén tina baud ngonci diri.

    Hot dip galvanizing prosés.

  • Nangtung diagonal Brace

    Nangtung diagonal Brace

    diagonal standar, nyadiakeun komponén dipikabutuh pikeun desain jeung pangwangunan struktur sistem stabil.

    Desain patén tina baud ngonci diri.

    Panyambung baja standar internasional.

    Hot dip galvanizing prosés.

  • Nanjak tangga

    Nanjak tangga

    Parancah Ringlock mangrupikeun salah sahiji jinis Parancah anu pang populerna di dunya.Salaku sistem Parancah modular, produk ngabogaan fungsi lengkep jeung rupa-rupa kagunaan.

  • Rojongan luhur jeung handap

    Rojongan luhur jeung handap

    Parancah screw base jack jeung U-sirah jack diwangun ku pipa threaded seamless, kacangan baja Q235 jeung pelat.

    Produk ieu tiasa dianggo pikeun sagala jinis Parancah, sareng Parancah gampang nyambung sacara horisontal.

    Dijieunna tina Q235 baja low-karbon, anu Parancah adjustable screw base jack jeung U ngawangun jack bisa nanggung beurat leuwih ti 100KN.

  • papan baja

    papan baja

    Palabuhan: Shanghai, Cina

    Kapasitas produksi: 300 ton per poé

    Sarat Pembayaran: L/C, T/T, D/P, Western Union, Paypal, Duit Gram

    Bahan: Baja

  • Palang Bar

    Palang Bar

    Bahan: baja karbon

    Tempat Asal: Yangzhou

    Gawé Jangkungna: 10m

    Panjang pipah: 1.7m

    Spésifikasi: 48