Produk

Tinggal rod

Katerangan pondok:

Yangzhou Wooten Scaffold Co., Ltd.as produsén Parancah profésional sarta éksportir di Cina pikeun 18 taun, kami geus husus dina manufaktur Parancah salila sababaraha taun, kayaning sistem konci ring, sistem pigura, pilar, pelat baja jeung asesoris Parancah.


Rincian produk

Tag produk

Émbaran Dasar

Bahan Baja karbon
Tempat Asalna Yangzhou
Gawé Jangkungna 10m
Panjang pipah 1,7m
Spésifikasi 48
rupa-rupa Miringkeun Tangga Wide Frame
Tipe Cakram ngaitkeun
Tujuan Pangwangunan wangunan
Palaksanaan standar kualitas Standar nasional
merek Parancah Wooten
Tingkat ciri Tingkat standar
Sakabeh munara nanggung 500 kg
Sertifikasi kualitas ISO9001
Kategori Parancah Parancah pengikat
Ketebalan dinding pipa 3,0 mm
Diaméter pipa nominal 48 mm
Diaméter kabayang 48 mm

Yangzhou Wooten Scaffold Co., Ltd.as produsén Parancah profésional sarta éksportir di Cina pikeun 18 taun, kami geus husus dina manufaktur Parancah salila sababaraha taun, kayaning sistem konci ring, sistem pigura, pilar, pelat baja jeung asesoris Parancah.

Parabot:Urang bisa minuhan produksi rupa produk Parancah, kayaning pelat baja, standar konci ring jeung ledger, standar konci cangkir, jsb The garis produksi otomatis tina 238mm na 320mm Éropa garis produksi pelat baja pisan impressive.

Urang Sunda:The molds dipaké dina produksi téh sadayana dijieun ku urang sorangan.Kalawan kamampuhan R&D, kasusah ngembangkeun produk anyar bisa gampang direngsekeun.

Sertifikasi:ISO9001, ISO14001 .......

kualitas:pabrik urang boga leuwih ti 20 inspectors QCS, ti bahan baku pikeun produk rengse.Kami gaduh sistem anu ketat pikeun ngontrol kualitas unggal produk.

FAQ

Q: Naon MOQ anjeun (kuantitas pesenan minimum)?

A: Hiji wadahna 20ft pinuh, dicampur ditarima.

Q: Naon métode packing anjeun?

A: Dipak dina kebat atawa bulk (customed ditarima).

Q: Naon waktos pangiriman anjeun?

A: 10-20 poé sanggeus narima pembayaran sateuacanna.

Q: Dupi anjeun produsén atawa padagang?

A: Kami produsén produk baja profésional kalayan leuwih ti 18 taun pangalaman ékspor.

Q: Dimana pabrik anjeun?

A: Pabrik kami aya di kota Yangzhou, propinsi Jiangsu, caket sareng Pelabuhan Shanghaii.

Q: Dupi urang didatangan pabrik anjeun?

A: Wilujeng sumping.Sakali kami gaduh jadwal anjeun, kami bakal ngatur tim penjualan profésional pikeun nuturkeun kasus anjeun.

Q: Dupi anjeun nyadiakeun bahan Parancah séjén?

A: Enya.Kabéh bahan konstruksi patali.

1

 

.Normalized diagonal bar

.Dipaténkeun timer ngajual kancing

.Cast panyambungna baja tina standar internatonal

.Prosés galvanizing Hot dip

.ф48/42

 

Modél Spésifikasi Tékstur
B-XG-600*1500 Ф42 * 2,75 * 1610 Q195
B-XG-900*1500 Ф42 * 2,75 * 1710 Q195
B-XG-1200 * 1500 Ф42 * 2,75 * 1860 Q195
B-XG-1500*1500 Ф42 * 2,75 * 2040 Q195
B-XG-1800*2000 Ф42 * 2,75 * 2620 Q195
B-XG-2100*2000 Ф42 * 2,75 * 2810 Q195
斜拉杆1_副本
斜拉杆2
斜拉杆3_副本

Inventarisasi

Loading Loka

3
5
1

Produk Utama

1
3
2

Optimasi

8
7
1

Proyék


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali