Produk

Rojongan luhur jeung handap

Katerangan pondok:

Parancah screw base jack jeung U-sirah jack diwangun ku pipa threaded seamless, kacangan baja Q235 jeung pelat.

Produk ieu tiasa dianggo pikeun sagala jinis Parancah, sareng Parancah gampang nyambung sacara horisontal.

Dijieunna tina Q235 baja low-karbon, anu Parancah adjustable screw base jack jeung U ngawangun jack bisa nanggung beurat leuwih ti 100KN.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Parancah screw base jack jeung U-sirah jack diwangun ku pipa threaded seamless, kacangan baja Q235 jeung pelat.

Produk ieu tiasa dianggo pikeun sagala jinis Parancah, sareng Parancah gampang nyambung sacara horisontal.

Dijieunna tina Q235 baja low-karbon, anu Parancah adjustable screw base jack jeung U ngawangun jack bisa nanggung beurat leuwih ti 100KN.

Dasar jack screw bisa ngajaga Parancah stabil dina taneuh henteu rata.

Parancah screw jack base jeung U-head jack pisan awét sarta luhur kakuatan, nyadiakeun rojongan stabil pikeun struktur badag tur beurat kayaning subways, sasak, tahapan, sarta torowongan.

The turnbuckle unik teu ukur bisa nyaluyukeun jangkungna dasar jack, tapi leuwih importantly, tighten tabung Parancah.

Keunggulan Kami

Garis produksi canggih sareng kontrol sistem inpormasi prosés sadayana pikeun mastikeun kualitas anu saé.

Kami ngagaduhan tim Panaliti & Pangembangan anu kuat pikeun ngalayanan pamundut palanggan.

supplier bahan dipercaya, pagawe terampil jeung kontrol kualitas ketat pikeun ngaronjatkeun kualitas.

ODM OEM: ODM sareng jasa OEM sayogi.

Tim penjualan kami bakal ngabales anjeun gancang-gancang dina 24 jam.

Naha Milih Kami

• panalungtikan anjeun ka produk urang bakal ngawaler dina 24hours.

• Tim jualan ngalaman téh bisa ngajawab sakabéh inquiries Anjeun.

• 10 taun ngalaman tech.tim bisa minuhan sagala tungtutan anjeun.

• jasa OEM bisa disadiakeun, kami daék nyirian logo atawa nempelkeun stiker pikeun anjeun.

• jasa saatos-diobral alus ditawarkeun, sababaraha solusi bakal disadiakeun pikeun masalah.

Kumaha Kontak Kami

- Yangzhou Wooten Parancah Co., Ltd.

- Attn:kimmychen

-Telepon: 0086-13852757600

Ningali maju ka dianggo sareng anjeun!

Ngaran Modél Spésifikasi Tékstur
Rojongan luhur A-ST-600 Ф48*600 20#
Handap rojongan A-ST-500 Ф48*500 20#
Rojongan luhur B-ST-600 Ф38*600 20#
Handap rojongan B-ST-500 Ф38*500 20#

Produk Témbongkeun

上下托12
上下杆3
上下杆2

Inventarisasi

4
3
2

Loading Loka

4
3
1

Produk Utama

Optimasi

4
6
5

Proyék


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali