Produk

Nangtung

Katerangan pondok:

Bahan: Baja karbon

Tempat Asalna: Yangzhou

Gawé Jangkungna:10m

Panjang pipah:1,7m

Spésifikasi:48

rupa-rupa: Condong Tangga Wide Frame


Rincian produk

Tag produk

Émbaran Dasar

Bahan Baja karbon
Tempat Asalna Yangzhou
Gawé Jangkungna 10m
Panjang pipah 1,7m
Spésifikasi 48
rupa-rupa Miringkeun Tangga Wide Frame
Tipe Cakram ngaitkeun
Tujuan Pangwangunan wangunan
Palaksanaan standar kualitas Standar nasional
merek Parancah Wooten
Tingkat ciri Tingkat standar
Sakabeh munara nanggung 500 kg
Sertifikasi kualitas ISO9001
Kategori Parancah Parancah pengikat
Ketebalan dinding pipa 3 mm
Diaméter pipa nominal 48 mm
Diaméter kabayang 48 mm

Katerangan

Palabuhan Shanghai, Cina
Kapasitas Produksi 100 Ton Per Poé
Sarat pamayaran L/C, T/T, Western Union, Duit Gram
Bahan Baja
Tipe Dibereskeun
Gaya Struktural Parancah Multi-Kutub
Rangka Parancah Gabungan
Ngarojong Mode Projecting Parancah
Bentuk Lapping Parancah pinuh

Profil Perusahaan

Yangzhou Wooten Parancah Co., Ltd.mainly kalibet dina panas-dip galvanizing processing jeung produksi rupa-rupa husus ngawangun komponén baja kayaning munara listrik, munara pipe, gratings baja, Parancah, kutub lampu, tanda kutub, rak parabot kakuatan, fittings beusi. , trellis, fittings pipe kapal, jeung sajabana Dina 2016, grup ngadegkeun Wuteng Parancah Co., Ltd., nu utamana kalibet dina produksi jeung jualan keprok Parancah.Kalawan kapasitas produksi poean rata-rata 1.000 ton, éta cooperates kalawan loba badag skala pausahaan leasing jeung konstruksi di imah jeung di mancanagara.

Pausahaan boga desain kuat sarta rojongan tim departemén teknis, jawab ngaropéa Parancah design anyar jeung produk formwork nurutkeun aplikasi proyék béda.

Keunggulan Produk

bahan kualitas luhur, kualitas luhur.

téhnologi canggih, kinerja hadé

Perlakuan anti karat, umur jasa anu langkung panjang.

Produksi standar, langkung aman.

Bungkusan & Pangiriman

Packing: Dipak kalawan pallets baja tur dieusian ku wadahna, mastikeun angkutan laut.

Pangiriman: 20 dinten saatos nampi L / C atanapi deposit.

1

.Dipaténkeun disc design gabungan
.The beban pamungkas tina Q345B alloy karbon low
baja .Structural (sedeng 60 * 3.2) kutub nangtung bisa ngahontal 16tons
.Hot dip galvanizing prosés

Modél Spésifikasi Tékstur
A-LG-200 Ф60 * 3,25 * 200 Q355B
A-LG-500 Ф60 * 3,25 * 500 Q355B
A-LG-1000 Ф60 * 3,25 * 1000 Q355B
A-LG-1500 Ф60 * 3,25 * 1500 Q355B
A-LG-2000 Ф60 * 3,25 * 2000 Q355B
A-LG-3000 Ф60 * 3,25 * 3000 Q355B
B-LG-200 Ф48 * 3,25 * 200 Q355B
B-LG-300 Ф48 * 3,25 * 300 Q355B
B-LG-500 Ф48 * 3,25 * 500 Q355B
B-LG-1000 Ф48 * 3,25 * 1000 Q355B
B-LG-1500 Ф48 * 3,25 * 1500 Q355B
B-LG-2000 Ф48 * 3,25 * 2000 Q355B
B-LG-2500 Ф48 * 3,25 * 2500Q Q355B
立杆_副本
立杆1_副本
立杆2_副本

Inventarisasi

6
5
1

Loading Loka

3
2
1

Produk Utama

1
4
2

Optimasi

5
6
4

Proyék


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali